zaterdag 26 september 2015

Scrap 'n Chat

Hoihoi allemaal,

Afgelopen dinsdag was er op facebook voor het eerst een Scrap 'n Chat. Een onwijs leuke actie van Hobbyvision DT-leden Tiets en Jenine. We gingen een super gaaf projectje maken, maar van te voren wist je nog niet wat het zou worden. Spannend... Uiteindelijk kregen we een boodschappenlijstje wat je klaar kon leggen en om 8 uur gingen we aan de slag! Wat heb ik gelachen zeg.. al die leuke reacties op de facebookgroep! Ik heb al veel gave projectjes gezien, maar wil jullie nu graag de mijne laten zien!

Dit is het gave project geworden!
Ik was diezelfde middag nog snel naar de winkels geweest, want ik wou graag het project maken in een kerst sfeer. Er werd nét een heel mooi design blok opgehangen en die heb ik gelijk meegenomen naar huis. Het is eens wat anders als de kleurtjes rood en groen. Ik hou dr van!! 
 


Zoals je ziet, kan je het rechter gedeelte uitklappen en ziet het er als de bovenstaande foto uit. Ik heb de cijfers 2016 gebruikt, want daar gaan we tenslotte naar toe!

Ik vond het leuk om het in 2 kleurtjes te houden. Ik heb veel malletjes en stempels gebruikt van Noor! Design en Marianne Design.


De achterkant kan je ook oppimpen, maar heb dit wel vrij neutraal gelaten. Ik vind het vooral leuk om te binnenkant te laten opvallen! De stempel Made with love gebruik ik meestal op al mijn kaarten op de achterkant, vind ik zo leuk! Mochten jullie dit leuke projectje ook willen maken, kijk dan even bij het Hobbyvision blog!

Laten jullie een leuke reactie achter?

Liefs en tot de volgende blog!
Ryanne 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten