zaterdag 1 november 2014

Schoolopdracht

Hallo allemaal!

Daar zijn we weer, met een nieuwe blog!
Voor een schoolopdracht zijn wij bezig om een magazine te maken. Het magazine heet Bambino ( betekent baby in het italiaans). In de magazine komt van alles voor, zoals knutselen in wintersferen met kleine kinderen, winterkleding voor baby's en overige kerstdingetjes! Mijn taak was om een babykaartje te maken en een kerstkaart!

Eerst laat ik mijn kerstkaartje aan jullie zien, dit is hem geworden!


Vrijdag ben ik naar de winkels geweest en heb ik deze leuke Merry Christmas stempel van Marianne design gekocht! Ik vind hem erg tof op de kaart.Ik hou ervan om bloemen op mijn kaarten te gebruiken en dus ook bij deze kaart. Zo heb ik groene bloemen gebruikt! Het plaatje is van  Yvonne Creations, ik vind hem super cute! Overigens heb ik op bepaalde plekken wat glitters gedaan, helaas niet zo goed te zien op de foto! 
Links boven in heb ik nog een schattig strikje geplaatst met een pareltje erop! Ook heb ik vandaag mijn nieuwe mal gebruikt! Woehoeee! Ik heb een cuttlebug, hiermee kun je leuke mallen gebruiken! Op deze foto heb ik donker groen ervoor gebruikt en heb ik een leuk kant randje erboven gedaan! Al met al een leuke kaart!


Nu de babykaart!Tadaaaaaa! Ohh wat is die leuk, al zeg ik het zelf! Op deze kaart heb ik lieve zachte kleuren roze gebruikt. Een echte meisjes babykaart! Het plaatje is super lief, een beertje in een luiertje! Bovenaan links heb ik glinster-rondjes geplakt met een pareltje erin. De bloemen, waaaah, ook zo leuk, dit is ook mijn nieuwe mal! Ik vind het super leuk om ze te gebruiken. Ik heb aan de zijkanten wat distress inkt gebruikt, zodat de bloemen meer diepte krijgen! In het midden weer een leuke parel! Hier heb ik ook mijn nieuwe mal gebruikt en weer kant overheen gedaan!
Ook heb ik mijn nieuwe stempels gebruikt, zoals de vlaggetjes boven in en de tekst '' 'n kleintje erbij.. gefeliciteerd! ''. Al met al is deze kaart ook weer geslaagd en kunnen beide kaarten in de magazine!


Ik hoop dat jullie dit wederom een leuk blog vonden en een leuk berichtje achterlaten!
Liefs Ryanne

Graag doe ik mee aan de volgende challange:
Craftyhazelnut's Patterned Paper Challenge

1 opmerking: