zaterdag 3 januari 2015

Noor! Design kaart + doosje

Hoi allemaal!

Als allereerste wil ik iedereen een goed, gezond en vooral creatief 2015 toewensen! Laten we met zijn alle er weer een leuk jaar van maken!

Ik heb afgelopen 2 weken schoolvakantie gehad, waarin ik weer even in mijn knutselhoekje kon duiken en mij kon uitleven op allerlei nieuwe challenges! 

Vandaag deel ik deze kaart met kaarsjesinhoud, voor de challenge bij Noor! Design. Ik heb nog nooit zo'n kaart gemaakt, dus het was een leuke uitdaging voor mijzelf. Dit is hem geworden! 

 Ik vond het leuk om magnolia plaatjes erbij te gebruiken en hem te baseren op een verjaardagcadeautje. Zo heb ik de kleurtjes oranje, roze en blauw gebruikt. Ik had een heel leuk blok gekocht met leuke achtergrondjes, voor een prikkie! Ze zijn heel leuk om te combineren bij elkaar. Ik heb overigens stempels gebruikt met leuke teksten. Ook de Hoera mal van Noor! Design past hier natuurlijk helemaal bij!
Het doosje was uiteindelijk erg goed te maken met de duidelijke uitleg op het Noor! design blog. Ik vind hem erg leuk geworden en ik hoop jullie ook!

Graag wil ik dan ook meedoen met de challenge bij het Noor! Design blog: Noor! Design Challenge - doosje.htmlLaten jullie een leuke reactie achter? 
Lieve creatieve groetjes en tot de volgende blog!

Ryanne. 

2 opmerkingen:

  1. Super leuke kaart/pakketje is het geworden. Je heb goed je best erop gedaan, van alle kanten is het af :)!
    Ga zo door!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Iemand die dit zal krijgen moet het wel waarderen hoor, wat een werk! Heel mooi gemaakt weer! De inhoud kan niet op tegen het zelfgemaakte doosje!

    BeantwoordenVerwijderen